18 лютого 2021 року пішов з життя легендарний актор Андрій М‘ягкова - зірка радянського кінематографа і неповторний Новосельцев з комедії «Службовий роман». Артист помер у віці 82-х років.

Про смерть Андрія М‘ягкова повідомила його дружина і, за попередніми даними, причиною того, що сталося стала гостра серцева недостатність.

Колеги і шанувальники актора почали висловлювати співчуття рідним Андрія М‘ягкова. Однією з перших на зв'язок з журналістами вийшла актриса Барбара Брильська, яка зіграла з ним у знаменитому фільмі «Іронія долі, або з легким паром!».

Розмовляючи з представниками росЗМІ, вона коротко заявила: "У мене немає сил говорити, я плачу". Також іменита блондинка зізналася: "Мені завжди здавалося, що Андрій Безсмертний. Я не думала про те, що я його переживу".

Барбара Брильська та Андрій М‘ягков. Фото: скріншот YouTube

Також не зуміли стримати сумних емоцій і такі представники російського шоу-бізнесу як Йосип Пригожин, Гоша Куценко, Катерина Стриженова, Надія Бабкіна та інші:

До слова, глядачі могли і не побачити Андрія Мягкова в образі Жені Лукашина в картині "Іронія долі, або з легким паром!", так як режисер Ельдар Рязанов не розглядав його в якості претендента на роль.

Через деякий час творець фільму розповів, чому змінив рішення: "Роздягнутися, забратися в чуже ліжко, та ще грубіянити при цьому господині — неважко. А ось бути при цьому чарівним, забавним і викликати глядацьку любов, мабуть, далеко не всякому по плечу", - згадував пізніше Рязанов.

Раніше "Hyser" писав про те, що пішов з життя легендарний актор Андрій Мягков.

Також наш портал розповів про те, що Олег Басилашвілі був госпіталізований в терміновому порядку.

Нагадуємо, що названо список претендентів на спадщину Василя Ланового.