Похмурий пост Анфіси Чехової у соціальній мережі Instagram налякав шанувальників. Найчастіше життєрадісна телеведуча, одягла чорну шаль і почала філософствувати на тему відносин між чоловіками і жінками.

Не секрет, що Анфіса Чехова часто радує фанатів поетичними творіннями власного написання. На новому опублікованому фото знаменитість постала в елегантному вбранні в темних тонах, який доповнила перловим намистом. Для максимальної ефектності кадру Анфіса Чехова покрила голову напівпрозорою ажурною хусткою чорного кольору.

У коментарях до світлини думки фоловерів Анфіси Чехової розділилися: одні – розхвалювали, інші – критикували, треті – шукали її схожість з кінодівами.

Наприклад, деяким гостям сторінки здалося, що ведуча телепроекту "Модель XL" зовні нагадує "дівчину Бонда" Моніку Белуччі:

Пропонуємо порівняти, чи не помилилися шанувальники Анфіси Чехової:

Варто відзначити, що Анфіса Чехова відноситься до категорії знаменитостей, яких часто критикую хейтери. Наприклад, коли екс-дружина актора Гурама Баблішвілі була пишнотілою красунею - її засипали рекомендаціями схуднути. Коли вона стала стрункішою - почастішали звинувачення у зловживанні фотошопом...

Однак, сама Анфіса Чехова запевняє, що їй немає діла до необґрунтованих зауважень недоброзичливців, оскільки вона зайнята творчістю і вихованням сина Соломона.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова показала цікаву татуювання і здивувала шанувальників особистою заявою.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова була помічена за оригінальним заняттям з привабливим молодим хлопцем.

Нагадуємо, що провокаційне фото Анфіси Чехової викликало бурхливу реакцію соцмережі.