Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька поділилася знімком в жіночному образі.

Останнім часом знаменитість не перестає дивувати. Так, нещодавно вона заявила про своє розлучення з Владом Кочетковим після 8 років шлюбу, але причину їх розставання уточнювати не стала. Замість цього Вітвіцька стала активно заповнювати свою стрічку в Instagram новими публікаціями, одна з яких і звернула на себе особливу увагу публіки.

популярна ведуча 1+1 в сукні з відкритими плечима заворожила фанатів, фото: Instagram.com/solomiyavitvitska

Це цілком зрозуміло, адже не так часто Соломію Вітвіцьку можна побачити в подібному вбранні. На новому фото ведуча ТСН продемонструвала аутфіт, який обрала для одного світського заходу. Примірку вона організувала прям в офісі, а в Instagram показала, який образ в результаті вдалося зібрати.

Вітвіцька поділилася знімками в червоній сукні з пишною довгою спідницею, спокусливим декольте у формі "Анжеліка" і хвилястим відворотом з ефектом запаху, який оголив її плечі. При цьому волосся її укладене в красиві локони, а на обличчі можна помітити ніжний макіяж.


Користувачі при вигляді такого образу від Соломії Вітвіцької не поскупилися на красномовні компліменти. За їхніми словами, телеведучій дуже йдуть такі наряди і їй варто частіше їх носити.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль спокусила в червоній сукні з латексу.

Також наш портал повідомляв, що Потап, судячи з усього, вирішив радикально змінити свій образ.

Нагадуємо, що Ірина Федишин в короткій спідниці на високих підборах зачарувала фанатів.