Дорофєєва не перестає дивувати шанувальників витонченою фігурою

Повсякденне відео популярної української співачки, колишньої вокалістки групи "Время и Стекло", а віднедавна і судді-наставниці в музичному шоу" Голос країни "на каналі" 1+1", Наді Дорофєєвої менше, ніж добу тому з'явилось на сторінці в Instagram-акаунті "фанатів".

Надя Дорофєєва. Фото: скріншот YouTube-відео.
Надя Дорофєєва. Фото: скріншот YouTube-відео.

Надійка порадувала всіх своїх шанувальників, тим що не встежила, за тим, як її короткий, але тягне танець потрапив з TikTok і в Instagram. Судячи з усього, виконавиця обожнює поєднувати спортивні тренування з елементами тих рухів, які постійно демонструє на сцені й у своїх кліпах. Дарма що те, що одяг досить таки сірий і непоказний, спраглий погляд "фолловерів" цього "фанатського" пабліку, звичайно ж вразить ідеальний прес Дорофєєвої та обриси, прихованого поясом штанців, м'язистого, але чарівного пупка. Втім, дуже шкода, що коротенький "топік" в процесі танців не відкриває і того, що вище.

Так що, зовсім недоречний, і досить буденний наряд, тільки допоміг Наді продемонструвати обриси свого дивовижного животика. А усі бажаючи вже поставили величезне море "лайків" під" танцюючим " відео поп-співачки. А публікація набрала більше ніж 13 000 переглядів тільки за 22 години.

А коментарі, безумовно, не перестають приємно шокувати: "Рухаєшся просто офігєнно,дар від народження!", "You are most beautiful girl in world","#ля только с тура вернулась сколько енергии"і " Ты моторчик". Безсумнівно, всі ці небайдужі люди наївно припускають, що Надійка, колишня "ДоДо", Дорофєєва читає цей черговий аккаунт, і обов'язково їм відповість найближчим часом. Але швидше уві сні або за іншого життя.

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/nadya.do.do
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/nadya.do.do

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Дантес опублікував "делікатний" знімок з Дорофєєвою.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Дорофєєва любить їздити за покупками в затрапезному вигляді.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Андрію Макаревичу не дають спокою лаври Пікассо.