Андрій Макаревич здивував прихильників своїм малюнком

67-річний музикант та фронтмен гурту "Машина времени" останнім часом став захоплюватися не тільки музикою, але й малюванням. Так, на своїй сторінці в соціальній мережі відомий артист показав малюнок, який він зробив нещодавно. Така творчість підійняла настрій фанатам співака.

Так, прихильники побачили ілюстрацію до п'єси "Отелло". Хоча бачення цього твору у Макаревича точно інакше, ніж у інших. Своїм малюнком музикант вирішив показати, що було б у випадку, якщо б Отелло промахнувся. Вийшло в Макаревича дуже незвичайно, що дійсно привернуло увагу його підписників.

Так, на малюнку фронтмена гурту "Машина времени" можна побачити, що Дездемона цілком жива (на відміну від сюжету оригінальної п'єси), дівчина просто сидить в своєму ліжку, а на її обличчі музикант показав справжнє здивування. Здивуватися дівчині є, через що: її Отелло лежить на підлозі з синім (в Макаревича чорним через колір ручки чи олівця) обличчям, а його руки такого ж дивного кольору. Макаревич пояснив, що тут Отелло трішки промахнувся: справа в тому, що в творі "Отелло" чоловік через ревнощі напав на кохану, а в Макаревича - він напав сам на себе. Отаке в музиканта незвичайне бачення відомого твору.

В коментарях прихильники відзначили, що вийшло дуже смішно. До того ж руки Отелло, підказали фанати Макаревича, можна було б скласти в форму сердечка, щоб було романтичніше. Якщо казати саме про малювання співака, то фанати одразу підкреслили, що талановита людина буде талановита у всьому, і з цим дійсно важко посперечатися.

Реакція на малюнок Макаревича

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що відомий композитор Ігор Ніколаєв показав шанувальникам нові фото з родиною. Однак фанати відзначили, що його дружина дуже схожа на його старшу доньку.

Також повідомлялося, що стало відомо, як змінився за останні 30 років відомий співак Юрій Шатунов. Шанувальники точно будуть вражені.

Крім того, донька Олі Полякової Маша доволі грубо відповіла на жарт матері прямо під час трансляції в соціальній мережі. З'явилися подробиці ситуації.