Юристи стверджують, що не завжди звернення до суду – найкращий вихід із ситуації, коли порушені авторські права. Але, мабуть, різний менталітет британців і росіян не дозволив вирішити конфлікт мирно. Цього разу в скандалі засвітилось відоме в шоу-бізнесових колах прізвище Меладзе.

Так, представники британської компанії Carte Blanche Greetings Ltd. визнали, що кліп співачки Йолки порушує їх авторські права на іграшки Tatty Teddy і подали до суду через порушення авторських прав. Як повідомляється в картці справи в арбітражному суді Москви, британці вимагають від ТОВ "Вельвет Мьюзік" моральний збиток у розмірі мільйона рублів, пишуть росЗМІ.

Конфлікт розгорівся навколо кліпу на пісню " Впусти музику" співачки Йолки, де за сценарієм молода пара танцювала з плюшевими ведмедями Tatty Teddy. В даний момент ролик на каналі артистки видалений, поки конфлікт не буде залагоджено.

Схоже, що сестра Валерія і Костянтина Меладзе, Ліана Меладзе, яка числиться серед відповідачів, забула про інтелектуальну власність, яка захищається законом або просто це проігнорувала.

До слова, Ліана є молодшою рідною сестрою Валерія та Костянтина Меладзе. Але якщо брати у творчості утворили якийсь спільний тандем, то Ліана вже 16 років займається продюсуванням інших артистів. Так, вона є однією з власників лейблу Velvet Music.

Серед артистів центру такі успішні автори і виконавці, як Володимир Пресняков, Йолка, Burito, Анна Плетньова "Вінтаж", Марі Краймбрері та інші.

Раніше "Hyser" писав про те, що 41-річна Альбіна Джанабаєва похвалилася розтяжкою і умінням виконувати акробатичні етюди, буквально не встаючи з ліжка.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва показала неоднозначний знімок з Меладзе в Італії.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва вийшла на мороз в одязі, схожому на постільну білизну.