Аліна Гросу та Роман Полянський разом

З'явилися нові подробиці з особистого життя української співачки Аліни Гросу. Тільки нещодавно дівчина розповіла про своє розлучення з московським бізнесменом, як відразу ж стала з'являтися в компанії відомого актора. Звичайно, відразу ж поповзли чутки про новий роман співачки. Але Аліна Гросу просто називала актора Романа Полянського своїм "хорошим другом". Тепер же з'явилися нові подробиці, які вдалося дізнатися Сьогодні.

Однак, в новому спільному кліпі Роман і Аліна виглядали вже дуже закоханими. Крім того, співачка виклала серію спільних знімків, які і викликали у фанатів нові обговорення їх статусу. Тож, журналісти вирішили, так би мовити, дізнатися всі подробиці з перших вуст і зв'язалися з Романом Полянським.

Він відверто розповів, які ж стосунки його пов'язують з молодою Аліною Гросу. Зокрема, артист заявив, що здається, вже всім стало зрозуміло, які відносини їх пов'язують.

Що ж стосується свого шлюбу, то Роман поділився, що вже давно розлучився зі своєю дружиною. Хоча актор не сильно любить поширюватися про своє особисте життя, він все-таки визнав, що його з Аліною пов'язує не тільки дружба і робота.

До слова, в новому кліпі співачки Роман не тільки зіграв, але ще і заспівав. Він поділився, що дуже давно мріяв спробувати свої сили як співак і завдяки Аліні його мрія здійснилася.

Він не виключив, що в майбутньому вони ще запишуть спільне творіння, якщо співачка не розчарувалася в його вокальних здібностях.

Раніше портал Hyser повідомляв, що 50-річна Ірина Білик заявила, що схожа на Аліну Гросу і заінтригувала, натякнувши на родинні зі співачкою зв'язки.

Також ми повідомляли, що Тіна Кароль випустила свій черговий хіт. Пісня" Скандал " здивувала фанатів. Стали відомі подробиці зйомок кліпу.

Нагадуємо, що незважаючи на той факт, що Потап і Настя в шлюбі вже майже два роки, а знайомі і того більше, співак не перестає зізнаватися на публіці в любові своїй дружині.