Відомий співак та шоумен Потап показав себе в несподіваному образі

Потап завжди дивував своїх прихильників яскравими хітами та образами. Однак на цей раз співак перевершив сам себе. Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артист показав, з чого почався його ранок. Як виявилося, з накладних грудей.

Перед камерою Потап позує без футболки, а на ньому можна побачити накладні жіночі груди. Такі використовують нерідко актори чи коміки, коли це необхідно для образу. На цей раз такий незвичний аксесуар надягнув і Потап. Численні прихильники точно не сподівалися побачити чоловіка Насті Каменських в такому вигляді.

Звичайно, Потап і сам пожартував про свій зовнішній вигляд. Артист спитав в підписників, з чого в них починається ранок. Одразу він додав, що його ранок почався з нових тактильних відчуттів. Тож тепер Потап хоч приблизно та відчув, як це – бути жінкою. Спочатку можна подумати, що так шоумен готується до нового кліпу, але насправді – до нового шоу.

Справа в тому, що нещодавно телеканал «1+1» анонсував новий проект, який очікує на глядачів вже в березні цього року. Шоу називається «Ліпсинг-батл». Такий проект вже відомий у всьому світі, а український канал придбав права на власну адаптацію у правовласників зі Сполучених Штатів Америки. В українській версії ведучими шоу стануть Потап та співачка Тіна Кароль.

Суть проекту в тому, що артисти будуть виступати під фонограму, намагаючись зробити ідеальну пародію на відомих виконавців. Наприклад, у трейлері програми Потап вже повстав в образі Джона бон Джові, а Тіна Кароль перевтілювалась у Брітні Спірс. Тож в березні глядачі побачать багато чого цікавого.

Потап. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, співачка Настя Каменських та ведуча Катерина Осадча показали своїм прихильникам, що вони їдять на сніданок. На що тільки не підеш заради стрункої фігури.

Також повідомлялося, що Настя Каменських показала, як Потап привітав її з Днем закоханих. Прихильники просто в захваті від зіркового подружжя.

Крім того, Потап вирішив показати своїм прихильникам, яким він був у юності. На фото артист позує ще з довгим світлим волоссям. Таким ноумена багато хто не бачив.