Відома співачка і одна з найбільш спокусливих представниць українського шоу-бізнесу Настя Каменських похвалилася подарунками, отриманими до Дня Святого Валентина.

Артистка, як і більшість селебрітіс, виклала на своїй сторінці в Instagram зворушливі фото та відео. Так, Настя Каменських постала перед шанувальниками свого таланту і всіма, хто стежить за її зірковим життям за допомогою соціальної мережі, з величезними червоними кулями у формі сердець. «Повітряний» сюрприз зробив для коханої чоловік Олексій Потапенко, який не втрачає можливості порадувати співачку.

Показала Настя Каменських і світлину, на якій вони з чоловіком позували в оригінальній та дещо пікантній позі. У коментарях до кадрів фанати не скупилися на компліменти. Більш того, деякі з них влаштували «фестиваль двійників» і порівнювали Потапа, то з голлівудськими акторами, то з героями рекламних роликів:

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Знайшлися і ті, кого обурили кадри, опубликовані Настею Каменських, оскільки здалися користувачам занадто особистими:

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Варто зазначити, що останнім часом критика на адресу зіркової пари у мережі лунає досить часто. Причини невдоволення різні, але однією з основних є те, що Настя Каменських часто ділиться провокаційними кадрами. Варто тільки співачці оголитися чи сфотографуватися з мінікальною кількістю одягу, то "диванні експерти" починають міркувати про її безсоромність та бажання привернути увагу до себе будь-якою ціною.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських розчулила прихильників знімком с близькою людиною.

Також наш портал розповів, що Настя Каменських підкорила фанів зваблими формами у стильному наряді.

Нагадуємо, що спільне фото Насті Каменських та Потапа наробило галасу у соцмемережі.