Популярна співачка Rihanna, яка не так часто ділиться знімками, порадувала шанувальників.

Шанувальники прийшли в повний захват від нового знімка, який показала 32-річна співачка Rihanna. Варто відразу сказати, що незважаючи на свою популярність, дівчина не так часто ділиться особистими знімками. На своїй сторінці в соціальній мережі співачка найчастіше показує фото зі своїх зйомок.

Але навіть фото, які зроблені в домашніх умовах, стають справжніми витворами мистецтва. Адже співачка володіє відмінним смаком і відмінною фігурою.

Приклад тому - новий знімок, яким вона поділилася у себе на сторінці в соціальній мережі. На ньому виконавиця позує топлес в шовкових боксерах Savage x Fenty красивого лавандового відтінку. Доповнюють образ прикраси Jade Brothers. Бренд, який спеціалізується на масивних аксесуарах з різьблених каменів, зараз явно серед фаворитів Ріанни — не так давно співачка вже позувала в прикрасах цієї марки.

Але найцікавішим було те, що даху цього всього на співачці більше не було одягу. А ось свої груди вона просто прикрила своєю рукою.

Цікавим моментом є те, що боксери, які були частиною недавнього лімітованого дропа чоловічої колекції Savage x Fenty і вже розпродані. Але шанувальникам вони настільки сподобалися, що вони просять зробити такі ще. Адже вони готові їх купувати практично за будь-які гроші.

Хоча, такий знімок не всім шанувальникам зірки припав до смаку. Деякі порахували, що на ньому артистка виглядає сильно вульгарно. Але все одно більшість захопилися зовнішнім виглядом Rihanna.

Раніше Hyser писав про те, що гості ледве стримувалися від сміху-Бузова заспівала без фонограми.

Також писали, що співачка Світлана Лобода легким вечірнім вбранням зачарувала шанувальників.

Нагадаємо, що звсезда серіалу" Кухня " Катя Кузнєцова зачарувала фанатів новим фото в купальнику біля басейну на величезній висоті.