Кажуть, щоб співати потрібен талант і вокальні дані, проте у випадку зі співачкою Ольгою Бузовою все набагато простіше. Співати вона хотіла ще з часів проекту "Дом-2", а остаточно переконалася у своєму бажанні після розлучення з чоловіком-футболістом Дмитром Тарасовим.

Так, невигадливі слова її пари трійки пісень знають мільйони її шанувальників, вона дає концерти в "Олімпійському", але при цьому практично завжди співає під фонограму.

Продемонструвати свої вокальні дані 35-річній Олі Бузовій випала нагода на вечірці, яку влаштувала співачка Ірина Дубцова на честь свого Дня народження.

Помічені на святі були такі зірки, як Андрій Григор'єв-Апполонов, Емін Агаларов, Роман Черніцин з групи Plazma, Гарік Харламов та інші. Саме в компанії останнього Ольга вирішила похвалитися своїм талантом і приємно здивувати іменинницю.

Цей імпровізований виступ потрапив в одну з сторіз гостей, після чого набрав популярність в соцмережах і пабліках, адже ніколи до цього шанувальники Бузової не чули її наживо.



Відзначимо, що зірка не приховує той факт, що часто співає під "плюсові" музичні доріжки на концертах. Аргументує співачка це тим, що досить часто обладнання не дозволяє використовувати її живий голос. Крім того, Ольга посилається на вимоги телевізійників щоб голос звучав красиво.

До речі, Ольгу Бузову дуже ображає, що виключно до її творчості, як правило, настільки пильна увага критиків. При цьому багато зарубіжних зірок на кшталт Ріанни і Брітні Спірс теж використовують фонограму і не приховують це.

Раніше "Hyser" писав про те, що Бузова заявила про намір виконати гімн Росії на Параді Перемоги.

Також "Hyser" повідомляв, що Анна Калашникова забрала у Бузової таємного коханця-олігарха.

Нагадаємо, що дружина Газманова звернулася до Ольги Бузової з привабливою пропозицією.