Знаменитий російський актор Михайло Боярський в терміновому порядку був госпіталізований в лікарню №122 в Санкт-Петербурзі. За інформацією росЗМІ, точний діагноз артисту поки не поставили.

Про те, що знаменитий «мушкетер» опинився в медустанові, стало відомо від його дружини Лариси Луппіан. Але через деякий час в бесіді з журналістами вона пояснила, що її чоловікові стало помітно легше і не виключено, що його відпустять додому. "Мабуть, судинна реакція ... може бути, відпустять додому, чекаю рішення лікарів".

Шанувальники Михайла Боярського стурбовано припустили, чи не заразився актор коронавірусом, але поки коментарів з цього приводу від людей з його близького оточення-немає.

До слова, 10 днів тому кінозірка зробив щеплення від ковіда російською вакциною "Супутник V". Зараз Михайло Боярський перебуває у свідомості і запевняє, що немає причини для занепокоєння про його здоров'я.

На момент підготовки цієї публікації на його сторінці в соціальній мережі Instagram були відсутні заяви з приводу госпіталізації. А ось фоловери Михайла Боярського скористалися його мікроблогом, щоб побажати якнайшвидшого одужання:

Варто відзначити, що ті, хто стежить за життям Михайла Боярського в соцмережах, часто отримують теми для обговорень. Його зовнішність неодноразово викликала подив публіки, а коли восени минулого року, артист записав відеозвернення до шанувальників, то в мережі і зовсім заговорили про "небезпечну недугу".

Але тоді в ситуацію втрутився син Михайла Боярського - Сергій. Спадкоємець зірки пояснив, що його батько прекрасно себе почуває і проводить час з близькими, а виглядає так, як і повинен чоловік в 71 рік.

Михайло Боярський з сином. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що вдова актора Леонова терміново госпіталізована в реанімацію.

Також наш портал розповів про те, що пішов з життя легендарний актор Василь Лановий.

Нагадуємо, що 90-річний Григорій Чапкіс знову опинився в лікарні.