Співачка Alyona Alyona представила суспільству свого нового коханого.

Відома українська реперша заявила, що її серце знову зайняте. Відповідною інформацією знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram, де опублікувала цілу серію фото і розповіла історію знайомства з новим бойфрендом.


Щаслива Alyona Alyona зізналася, що знову закохалася і зараз знаходиться у відносинах. Вона щиро радіє тому, що тепер їй є кому віддавати свою любов.

За словами артистки, з її новим коханим її звела негода. Саме сніг, як зазначила Alyona Alyona, об'єднав два самотніх серця в одному місці і в результаті вони знайшли один одного. Зірка побажала кожному зі своїх підписників відчути хоч раз у своєму житті ті ж метелики в животі, що і вона.


Зрозуміло, віддані фанати Alyona Alyona від душі пораділи за неї, адже вона так довго чекала свою людину. Власне, цим можна і пояснити її небажання поки розкривати обличчя і ім'я свого коханого, адже, як відомо "щастя любить тишу".

До слова, варто відзначити і те, що натхнені історією співачки, користувачі, поділилися і своїми історіями знайомства і відзначили, що любов можна зустріти в будь-якому віці.


Раніше "Нуѕег"писав про те, що спливло тривожне відео з чоловіком Анастасії Заворотнюк.

Також наш портал повідомляв, що Леся Нікітюк злила" хмільне " відео про вибрики найближчого чоловіка.

Нагадуємо, що Тарзан пригорнув до" ягідками "королевою і пустував з її"горбками".