Українська естрадна діва Наталя Могилевська розповіла шанувальникам про те, як в ранньому дитинстві зустріла перше кохання. Артистка згадала, як в 11-річному віці на її життєвому шляху зустрівся хлопчик, до якого у неї виникли ніжні платонічні почуття.

Через певні життєві обставини Наталя Могилевська та її юний залицяльник були змушені розлучитися, оскільки він разом з батьками змінив місце мешкання і школу. Але через роки, вже будучи популярною виконавицею, вона знову зустріла того самого парубка і тоді між ними виникла справжня пристрасть.

Наталя Могилевська зізналася, що поки тривали їхні стосунки, він регулярно зустрічав її з концертів і гастролей: "Десять років по тому (якраз тоді вийшла пісня "Ла-ла-ла") ми знову зустрілися і це вже була велика, справжня любов. Не було жодного поїзда або літака з гастролей, з якого він би не зустрів мене з квітами".

Свої слова зірка проілюструвала, розмістив атмосферні фото, на яких позувала в бордовій сукні із шовку білизняному стилі і з декоративними сердечками в руках.

Що стосується особистого життя Наталії Могилевської на сьогоднішній день, то достовірно невідомо, чи перебуває співачка в романтичних стосунках. В одній з недавніх бесід з телеведучою Катериною Осадчою, артистка зізналася, що обидва її шлюби зазнали краху, оскільки вона багато часу приділяла кар'єрі.

В 2004 році Наталя Могілевська стала дружиною відомого бізнесмена Дмитра Чалого. Вони розійшлися через півроку після розкішного весілля. Другим чоловіком виконавиці був Євген Долінін, з яким вона прожила близько 5 років. Ці стосунки, за словами співачки, були серьозними, дорослими та зваженими.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наталя Могілевська зробила пірсинг в несподіванному місці.

Також наш портал розповів, що Наталя Могилевська похизувалася звабливими формами на тлі зимнього пейзажу.

Нагадуємо, що Наталя Могилевська здивувала прихильників відвертою заявою про особисте.