Дружина топ-чиновника з НАБУ Гізо Углави була помічена з сумкою за чверть мільйона гривень і не менш дорогою собакою.

Тамара Аваліані сама представила в мережі свою нову брендову сумку Royal Garden, вартість якої становить від 250 000 гривень. Відповідне фото цієї сумки жінка першого заступника директора НАБУ розмітила у себе в Facebook, пише "COMMENTS".

Дружина топ-чиновника з НАБУ похвалилася елітним цуценям, фото: COMMENTS

Примітно, що в цій сумці була помічена їх собака - щеня породи мальтіпу за 100 000 гривень. Фото продублювали відразу кілька Telegram-каналів. Річ у тому, що вартість собаки зацікавила всіх не менш ніж люксова сумка.

В результаті ціну аксесуара і породистого вихованця порівняли з місячною зарплатою першого заступника директора НАБУ. Згідно з останніми офіційними даними, Углава в місяць отримує 139 694 гривень.

у загальній сумі собака і сумка обійшлися чиновнику в 350 тисяч грн, фото: COMMENTS

Після виниклого скандалу на цьому грунті в соцмережах, дружина Гізо Углави видалила свій профіль в Facebook, а топ-чиновник у свою чергу приховав всю особисту інформацію на своїй сторінці.

До слова, варто відзначити, що Гізо Углава отримав українське громадянство в 2015 році і відтоді ж є першим заступником директора НАБУ Ситника.



Раніше "Hyser" писав про те, що гучний скандал розгорівся навколо віце-прем'єра України. Вже відомо, при чому тут Кадиров і чого він сміється.

Також наш портал повідомляв, що радник голови офісу Зеленського розповів, чи вибачатиметься за свій прикол. Зокрема, Тимофій Милованов пояснив свої слова на адресу МВФ.

Нагадуємо, що дівчинка, яка постраждала від булінгу в дитсадку, отримала подарунок від Зеленського. Стало відомо, що Маргарита отримала презентацію від президента України і розповіла по секрету про свої мрії.