У мережі показали фото українських депутаток, які "вигуляли" у стінах Верховної Ради неймовірно дорогі сумки.

Так, у стінах Верховної Ради українські політики вже встигли показати як вони люблять розкішні речі та аксесуари. Цього разу в мережі була опублікована добірка знімків топових сумок, з якими з'являлися депутатки на засіданнях. Відзначимо, що це брендові сумки, Ціна за які просто нечувана. Це не одна і навіть не три середніх зарплат. Купити собі таку сумку простий українець явно не може.

У п'ятницю, перед введенням карантину в Києві, депутатки вирішили "гульнути" наостанок і здивували різноманітністю дорогих сумок.

В першу чергу потрібно відзначити депутата від Партії "Слуга народу" і члена Комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Ольгу Коваль, яка не раз вже показувала, які сумки у неї є в гардеробі. Цього разу вона з'явилася з сумкою Chanel. Така сумка чорного кольору коштує приблизно кілька тисяч євро.

Не менш дорогу сумку в цей же день засвітила в парламенті депутат "Слуги народу", міжнародна юрист Ольга Савченко. Свою молочну блузку і темно-сині штани вона доповнила Блакитний сумочкою від Dior вартістю понад 5000 доларів.

А ось колишня бізнес вумен Юлія Діденко вирішила порадувати появою з сумкою від бренду Sain Laurent. Такий аксесуар коштує приблизно дві тисячі доларів. Звідки такі гроші на сумки у депутатів, у яких офіційно заробітна плата становить 40 тисяч гривень? Відповідь на це питання, швидше за все, ніхто ніколи не дасть.

Раніше Hyser писав про те, що у Раді прийняли доленосне рішення.

Також писали, що Зеленський виступив перед народом з результатами чергового засідання РНБО.

Нагадаємо, що депутат прийшла в Раду в халаті.