У США хочуть ввести проти Росії нові санкції.

Згадані санкції збираються застосувати не тільки щодо Росії, але і Китаю, Ірану. Все через те, що вони намагалися втрутитися у вибори президента США 2020 року. Відповідною інформацією поділилося у своєму звіті Управління Національної розвідки США, пише "Оглядач".


Таким чином, санкції проти згаданих країн введуть за дії, які були визнані як іноземне втручання у вибори в США. Накладе ці санкції міністр фінансів після їх узгодження з держсекретарем, генеральним прокурором і міністром внутрішніх справ.

Поки залишається під питанням, які саме обмеження від США чекають Росію в майбутньому, оскільки інформація на цей рахунок не розголошується. Уточнюється лише, що санкції торкнуться низки країн, у тому числі Росії, Китаю та Ірану.

Росію чекають нові санкції від США, фото: РБК-Україна

Крім цього, не так давно Рада Європейського Союзу продовжила дію санкції проти Росії ще на пів року за підрив територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України.

Ці індивідуальні санкції передбачають обмеження на поїздки, заморожування активів і заборону на надання коштів або інших економічних ресурсів перерахованим особам і організаціям. До слова, вперше, з урахуванням сформованої української ситуації, ці санкції щодо Росії були введені Європейським союзом 17 березня 2014 року.

Раніше "Hyser" писав про те, що у США зізналися, чому Байден ігнорує Зеленського. Були названі основні причини небажання Байдена вийти на контакт із Зеленським.

Також наш портал повідомляв, що вертоліт РФ без всяких на те причин порушив повітряний простір України. Все є на відео.

Нагадуємо, що президент України готовий особисто зустрітися з Володимиром Путіним, щоб обговорити питання врегулювання конфлікту на Донбасі.