Відомий актор Володимир Талашко розповів про те, як йому довелося відмовити Віктору Януковичу.

Український актор Володимир Талашко розповів про те, як йому довелося свого часу відбиватися від Віктора Януковича і його передвиборної компанії. Нагадав, що актор зіграв у культовому фільмі про Другу світову війну в "бій ідуть одні старики". Справа в тому, що Віктор Янукович хотів використовувати відому фразу актора з фільму у своїй передвиборчій гонці.

Але Талашко виявився непохитний і не дозволив цього зробити. Також актор зізнався, що йому було б дуже соромно, якби його фразу стали використовувати в політиці таким чином.

"Коли вибирали наступного президента, мене три дні вмовляли віддати фразу, щоб він взяв її на своє озброєння під час виборів. Я сказав: "Ні", - згадує Талашко.

Крім того Талашко розповів про те, що представники втікача Віктора Януковича намагалися спекулювати на тому, що актор народився і жив у Макіївці. А також він довгий час грав на сцені Донецького театру.

"Мені говорили:"Ваш земляк, ви з Донецька". Я відповідав:" Ні, я не з Донецька — Я з Донбасу", — підкреслив Талашко.

Актор також згадав про те, що безпосередньо його підкупити ніхто не намагався. Можливо, що на це просто не було тоді часу.

Нагадаємо, що Віктор Янукович донині продовжує переховуватися на території Російської Федерації. У його справі винесено вже не один судовий вирок, але поки посадити його за грати не вдається. Втім, як і всіх інших людей, які були причетні до кривавих подій 2014 року.

Поки незрозуміло, коли Янукович повернеться на територію України і чи зможе він це зробити взагалі.

Раніше Hyser писав про те, що Путін потрапив у конфуз, так брехав, що і сам того не помітив.

Також писали, що Гримчак розповів про підступний план Путіна.

Нагадаємо, що Зеленський хоче подивитися в очі Путіну і задати йому важливі питання.