Президент РФ впав у старечу деменцію, і втратив рахунок рокам

Про те, що Путін висловився про те, що анексія Криму сталася тільки тому, що Росія побоювалася таких же подій, які набагато пізніше відбудуться на українському Донбасі, повідомляє Telegram-канал "Коридор ОП".

Новина. Фото: скріншот Телеграм-каналу"Коридор ОП".
Новина. Фото: скріншот Телеграм-каналу"Коридор ОП".

Однак це не заважає російським засобам масової інформації оббілювати свого президента, стверджуючи, що опублікована в Мережі новина про це висловлювання, насправді вирвана з контексту, і взята з документального фільму Андрія Кондрашова "Крим. Шлях на Батьківщину", в якому Путін і розповів, про те що операція із захоплення Кримського півострова планувалася заздалегідь.

Нагадаємо, що в цьому документальному свідоцтві про реальні плани РФ, Володимир Путін стверджував, що окупанти тільки тому діяли "послідовно і жорстко", щоб не допустити "трагічних подій", які пізніше відбудуться на Донбасі, що вже є нонсенсом.

За словами Путіна, рішення про анексію було прийнято тільки для того, щоб жителі Криму "вільно виявили свою волю", але на сам примусовий екстрений референдум, окупанти виділили чомусь не більше тижня.

Захоплення Криму. Фото: скріншот YouTube-відео.
Захоплення Криму. Фото: скріншот YouTube-відео.

А ми можемо тільки в черговий раз нагадати, що бойові дії за участю російських військ без знаків розрізнення, так званих "зелених чоловічків", почалися заздалегідь, ще в лютому-березні 2014 року, відразу після того, як з України втік злякався відповідальності Віктор Янукович. Протистояння з російськими окупантами на Донбасі, почалося тільки у квітні й триває по теперішній час.

До того, не варто забувати і про" рупора Кремля", російського пропагандиста Володимира Соловйова. Одночасно з появою новини про промову Путіна, він також опублікував у своєму Twitter, узгоджену зі своїм керівництвом думку.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що РФ може перейти до ескалації конфлікту на Донбасі через введення нових санкцій.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, чому Росія може піти на загострення збройного конфлікту.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Володимир Зеленський пообіцяв зустрітися з кожним лідером країн "нормандського формату".