Корупція, дефіцит надходжень у Пенсійний фонд, відстоювання якихось неукраїнських інтересів у переговорах з МВФ, зниження соціальних стандартів - у народу України наразі багато запитань до Президента України Володимира Зеленського та Кабміну. Саме тому особливо гостро ставиться в суспільстві питання заміни останнього і таке рішення могло бути прийняте на з'їзді правлячої партії.

Так, 13 березня в КВЦ "Парковий" відбувся шостий з'їзд політичної партії "Слуга Народу" в якому прийняв участь президент України Володимир Зеленський. Участь в роботі з'їзду також взяли голова Верховної Ради Дмитро Разумков, перший віце-спікер Руслан Стефанчук та прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Основним питанням, що розглядалось партійцями був другий термін президентства Зеленського. А ось громадскість найбільше цікавило, чи буде змінюватись найближчим часом Кабінет Міністрів. Як пише "Страна" відповідь на це питання дала народний депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Роксолана Підласа.

Представник від Зеленського наголосила, що парламентська фракція президентської партії "Слуга народу" не обговорює наразі можливість відставки Кабінету Міністрів.

"Зараз заміна або відставка уряду, Заміна прем'єр-міністра - не обговорюються", - сказала вона.

Щоправда, стало відомо що комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку планує найближчим часом розпочати розгляд проєкту постанови про відставку віцепрем'єра та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського. За словами пані Роксолани у профільного Комітету Верховної Ради є велика кількість питань до міністра і до роботи його відомства.

"Є навіть постанова про звільнення Уруського, яку підписали багато членів Комітету від "Слуги народу", і не виключено, що найближчим часом це все буде розглянуто", - сказала депутат.

Крім того Підласа зазначила, що також у "Слуги народу" є багато питань до міністра охорони здоров'я Максима Степанова, однак ініціатив про звільнення Степанова з посади міністра поки немає.

Нагадаємо, що президент Зеленськй анонсував масовий розгін у "Слузі народу".

Також портал Hyser інформував, що глава держави Володимир Зеленський поділився грандіозними ідеями, які планує здійснити вже цього року.

Крім того портал інформував, що Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців в якому підбив підсумки четвертого засідання РНБО.