Володимир Зеленський заявив, що в партії "Слуга народу" не буде випадкових людей і "засланих козачків"

Глава держави Володимир Зеленський висловив невдоволення через критику ситуації в країні Telegram-каналами, а також анонсував масові чистки в лавах фракції "Слуга народу". Про це він повідомив під час свого виступу на з'їзді партії, який відбувся 13 березня.

Володимир Зеленський заявив, що на даний момент у фракції "Слуга народу" проводиться чистка від випадкових людей і "засланих козачків".

Під час свого виступу президент звернувся до членів партії "Слуга народу" із закликом об'єднаються, коли в Раді йде голосування за принципові законопроєкти, які спрямовані на боротьбу з корупцією в країні або пов'язані із земельною і судовою реформами та інші.

Крім того Володимир Зеленський закликав партію прислухатися до справжньої думки українців, а не інформації з анонімних Telegram-каналів. Глава держави зазначив, що всі члени партії "Слуга народу" зобов'язані зосередитися на важливих законах, які можуть внести реальні зміни, а не дрібницях, що імітують бурхливу діяльність.

До слова, нещодавно Володимир Зеленський поділився планами про запуск проєкту, який дозволить поліпшити умови життя в українських селах. Проєкт передбачає собою створення в селах спеціальних сервісних просторів, так званих "центрів тяжіння". У них розміщуватимуться пожежні пункти, магазини, відділення Національної поліції, аптеки, медичні центри Відділення поштового зв'язку, Центри надання адміністративних послуг та інше. Реалізувати цей проєкт в уряді хочуть без залучення державних коштів, шляхом інвестицій від представників приватного бізнесу.

Раніше портал повідомляв, що Володимир Зеленський підписав важливий закон, який торкнеться кожної дитини.

Також портал Hyser інформував, що глава держави Володимир Зеленський поділився грандіозними ідеями, які планує здійснити вже цього року.

Крім того портал інформував, що Володимир Зеленський записав нове відеозвернення до українців, в якому підбив підсумки четвертого засідання РНБО.