Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська підкорила користувачів мережі легким, ніжним весняним образом.

Фотознімок опублікували на фан-сторінці uafirstlady в Instagram.

У кадрі Олена Зеленська позує сидячи за столом на ній легка біла блуза з весняним квітковим принтом. Образ доповнюють мініатюрні сережки й ідеальна зачіска.

Варто відзначити, що такі легкі принти зараз в тренді. Він надав дружині президента жіночності, ніжності й водночас яскравості. Також такий колір блузки ідеально підкреслив смагляву шкіру Олени Зеленської.

У спільноті зазначили, що перша леді візьме участь у Всеукраїнському форумі "Україна 30. Культура, медіа, туризм".

Варто зазначити, що 9 березня Володимир Зеленський відкрив Всеукраїнський форум. Він повинен завершитися 11 березня.

Темою першого дня стала боротьба з пропагандою, інформаційними фейками і т.п. після виступу глави держави почалася перша сесія за участю заступника керівника ВП Юрія Костюка, секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данилова, голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микити Потураєва та інших.

Друга сесія присвячена медіазаконодаельству (захист авторських прав та закон про медіа).

Темою третьої сесії буде доступність телевізійного мовлення, четвертої-піратство і захист авторських прав в Україні.

У рамках Форуму також йтиметься про підтримку та популяризацію української книги. Крім того, учасники говоритимуть про посилення потенціалу міжнародного співробітництва в кіновиробництві та впізнаваності бренду українського кіно за кордоном.

Раніше "Нyser" писав про те, що Олена Кравець підкорила підписників свого мікроблогу елегантним вбранням.

Також наш портал повідомляв, у мережі опублікували фото Олени Зеленської, на якому вона постала в розкішному білосніжному образі.

Нагадуємо, у мережі показали найрозкішніші вбрання Олени Зеленської за 2020 рік.