Нелегітимний президент Білорусі дав своєму сину спеціальне військове звання

Самопроголошений президент Олександр Лукашенко підписав указ про надання спеціальних військових звань. Така інформація з’явилася на офіційному порталі його прес-служби. Серед імен тих, хто отримав високі звання, є і ім’я старшого сина нелегітимного президента Білорусі.

Так, за інформацією прес-служби Лукашенко, його старший син Віктор отримав чергове військове звання генерал-майора запасу. Цікаво, що це дійсно не перше військове звання старшого сина Лукашенко: відомо, що раніше він служив в прикордонних військах в Мінську в званні капітана, а також був удостоєний медалі «За відзнаку в охороні державного кордону».

Варто зазначити, що 45-річний Віктор Лукашенко вже давно знаходиться «поруч з батьком» на високих засадах. Так, наприклад, з 2005 по 2021 рік він займав посаду помічника президента Республіки Білорусь з питань національної безпеки. Тепер же батько вирішив дати йому спеціальне військове звання. Слід нагадати, що в Олександра Лукашенка всього три сина6 45-річний Віктор, 40-річний Дмитро (посаду голови центральної ради білоруського республіканського державно-громадського об'єднання «Президентський спортивний клуб»), 16-річний Миколай (дуже часто з’являється з батьком на офіційних заходах).

Цікаво, що вже довгий час ходять чутки про те, що Олександр Лукашенко готує своїх синів до так званої «передачі влади». Однак сам самопроголошений президент з цим не погодився. В нещодавньому інтерв’ю Лукашенко заявив, що жоден з його синів президентом Білорусі не стане через «передачу влади». Якщо вірити Лукашенко, то такі речі в його родині ніколи навіть не обговорювалися.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що у Білорусі, головою Національного олімпійського комітету став Віктор Лукашенко, старший син Олександра Лукашенко. З’явилися подробиці ситуації.

Також повідомлялося, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив неочікувану заяву щодо Росії. Так, за словами Лукашенко, вже практично закінчений процес інтеграції Білорусі з Російською Федерацією.

Крім того, в соціальних мережах з’явилося відео з автопарком та власними літаками самопроголошеного президента Білорусі. Такі кадри можуть здивувати майже кожного.