Олександр Лукашенко аж ніяк не голова колгоспу. Дуже багато хто недооцінює Білорусь і її економічні можливості. Сільське господарство важлива частина економіки Білорусі, але далеко не єдина. Крім того, практично повна одноосібна влада протягом довгих років дозволили Олександру Лукашенку зібрати пристойний стан. Так що "Бацько" не цурається розкоші. Нещодавно, спритні журналісти оприлюднили список улюбленого транспорту Олександра Лукашенка.

Про це з'явилося відео на популярному каналі в You Tube.
Олександра Лукашенка на Заході називають "останнім диктатором Європи". Можливо тому Лукашенко намагається відповідати цьому неофіційному статусу.
Звичайно, статус президента змушував Олександра Григоровича звертати увагу і робити вибір на користь елітного, а часом і унікального транспорту.
Олександр Лукашенко володіє елітним автопарком. Можливо цьому сприяв багаторічний статус глави держави.
Крім авто, у Лукашенка є і літак. Справедливості заради варто сказати, що літак, хоч і розкішний, але все ж б/у. вартість унікального Boeing 767-32k (ER) становить 100 мільйонів доларів.

Вартість літака Олександр Лукашенко озвучував сам ще в 2013 році.

Відомо, що попереднім господарем даного борту був Туркменбаші ще один шанувальник розкоші.

Журналісти також повідомляють про наявність Maybach 62. Варто сказати, що авто належить Лукашенку з 2012 року. Вартість авто оцінюють 367 тисяч євро до півмільйона.

Також є в наявності Mercedes Pullman W221. Дане авто S-класу п'ятого покоління, на ринку оцінюють в кілька сотень тисяч євро.

Наступне авто Rolls-Royce Phantom Coupe. Автомобіль коштує 170 тисяч євро.

Піддався Олександр Лукашенко і моді на електрокари. Є у Олександра Григоровича і Тесла.

Крім того відомо, що "Бацько" володіє Gelandewagen, Audi A8 II, Audi A8 III і преміум-моделями Mercedes.