Президент Білорусі Олександр Лукашенко, виступаючи на I Всебілоруських народних зборах заявив, що саме від зв'язки Білорусі та Російської Федерації залежить, чи буде війна в регіоні.

Він підкреслив, що не варто поспішати з інтеграцією обох країн, пише "РБК-Україна".

"Тільки об'єднавшись, ми збережемо стійкість наших країн. Від зв'язки Білорусь - Росія або Росія - Білорусь залежить, буде тут мир або війна. Від нашої єдності з Росією все буде залежати", - зазначив Лукашенко.

Голова країни вважає, що протести, які відбуваються в Росії на підтримку опозиціонера Олексія Навального, мають одну єдину мету - розхитати країну, а потім синхронізувати ці дії з акціями в Білорусі.

Лукашенко впевнений, що це є зовнішнім втручанням сил, яких цікавить зрив інтеграції обох країн.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, фото: ria

Нагадаємо, що нещодавно команда невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка створила цікавий розділ під назвою "президент без краватки" на його офіційному сайті.

Найбільше журналістів зацікавив фотознімок, на якому Олександр Лукашенко позує без вусів. Зазначається, що кадр був зроблений в молоді армійські роки. Поряд з Олександром Лукашенко позує його старший син Віктор.

Олександр Лукашенко зі старшим сином Віктором, фото: офіційний сайт президента Білорусі

У соцмережі Twitter росЗМІ нарекли цю фотографію "фото дня".

"Фото дня: Олександр Лукашенко без вусів! Так, президент Білорусі не завжди їх носив. Що скажете?" – поцікавилися у користувачів.

Раніше "Hyser" писав про те, що в мережу виклали компрометуючий аудіозапис розмови людини, чий голос має схожість з голосом заступника міністра внутрішніх справ Білорусі Миколи Карпенкова.

Також "Hyser" повідомляв, що Олександр Лукашенко розмірковує щодо створення спецтабору для політв'язнів.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко заявив про те, що він готовий відновити відносини з Україною.