Самопроголошений президент Білорусі заявив про те, що вони практично закінчили інтеграцію з Російська Федерація.

Так, Олександр Лукашенко потряс весь світ гучною заявою. Цього разу він розповів про те, що урядам Білорусі та Росії залишилося доопрацювати 6-7 дорожніх інтеграційних карт. Всього їх передбачено 33.

Така заява від Лукашенка прозвучала в момент його зустрічі з Володимиром Путіним.

"Ми, по-моєму, 33 напрямки позначили-ці дорожні карти, які виробили. Уряди дуже багато зробили, вони оновили формат.

Сьогодні посол Семашко доповідав, що там, можливо, залишилося з 33 шість-сім дорожніх карт, над якими уряди працюють. Всі інші готові до підписання", - заявив Александ Лукашенко.

Крім того Лукашенко заявив про те, що всі наявні на сьогодні карти будуть оновлені.

Нагадаємо, що союзна держава-це конфедеративний союз Російської Федерації і Республіки Білорусь. При тому, що в рамках цього союзу планується поетапна організація єдиного політичного, гуманітарного, економічного, митного, валютного та юридичного простору. Таким чином такий союз зможе повноцінно функціонувати.

Робота над таким союзом була розпочата ще в 1996 році. Тоді було підписано першу угоду про створення "глибоко інтегрованої політично і економічно" спільноти Росії та Білорусі.

В угоді йдеться про те, що суверенітет обох держав повинен бути збережений. Вже в 1999 році був підписаний договір про створення Союзної держави.

Лукашенко не раз говорив про те, що він не збирається зупинятися і йому нічого не завадить у створенні цього союзу. Бо вже для цього докладено чимало зусиль.

Раніше Hyser писав про те, що Росія збирається провести в Криму навчання повітряно-десантних військ.

Також писали, що Керченський міст може впасти через природну аномалію, експерти б'ють на сполох.

Нагадаємо, що Каспаров розповів секрети Путіна, які допоможуть у боротьбі проти нього.