В Києві було скоєно напад на народного депутата

У Києві на одного з народних депутатів від партії "Слуга народу" було скоєно напад. Цю інформацію підтвердили у столичній поліції журналістам "Українські Новини".

Відомо, що народний обранець сам звернувся до правоохоронців і повідомив про інцидент.

Вдалося з'ясувати, що це Сергій Швець, який донедавна був журналістом. Спочатку він працював на телеканалі ICTV, а потім на 1+1.

За словами Швеця, на нього напали в столиці України по вулиці Вокзальна. У поліції розповіли, що водій автомобіля з державними номерами АА7873 ІВ накинувся на" Слугу народу" з кулаками.

За словами нардепа, під час нападу, у нього не було при собі зброї. Також відомо, що отримані травми під час нападу не настільки серйозні, щоб Сергій Швець потребував госпіталізації.

Сергій Швець. Фото: скріншот YouTube-відео

Швець пройшов до Верховної Ради по виборчому округу №214 міста Київ. Виборці віддали за нього 96% голосів. Таким чином він обійшов усіх інших кандидатів.

Швець поки ніяк не прокоментував інформацію про напад.

Це вже не перший напад на народних депутатів, що входять до пропрезидентської партії. У вересні минулого року на нардепа Антона Полякова було скоєно напад.

Чоловік сам звернувся в травмпункт і розповів, що на нього напали вранці біля під'їзду. Поліція провела на місці інциденту слідчі дії та порушила кримінальну справу за статтею про умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Також відомо, що Антон Поляков був виключений зі "Слуги народу".

Також портал Hyser повідомляв, що у Києві водій автомобіля накинувся з кулаками на пішохода. Той від удару впав на асфальт. Удар був настільки сильним, що пішохід помер прямо на місці. Моторошні кадри показали на відео.

Раніше наш портал повідомляв, що у Верховній Раді підтриманий законопроєкт, який змінить багато для водіїв. Поліція тепер не зможе зупиняти автомобіль, не маючи на те вагомих підстав.

Нагадуємо, що Україну днями облетіло відео, на якому стоматолог б'є і душить дитину в кабінеті. Виявилося, це вже не перший випадок. Тепер цю жінку не можуть знайти, стоматолог своєї провини не визнає.