Президент Росії потрапив став героєм забавного відеоролика

Президент Російської Федерації Володимир Путiн в черговий раз став героєм вірусного відео в мережі. Сталося це на одній з робочих зустрічей президента — під час ділової бесіди він приділив особливу увагу склянці з канцелярським приладдям, який стояв на його столі. Відеоролик потрапив на Youtube.

Мабуть, органайзер з олівцями став для Путіна свого роду антисрессом. Під час бесіди президент обертав його в різні боки і всіляко пестив. Примітно, що всіляко взаємодіяти з наявними на робочому столі предметами — давня звичка Путіна.

Наприклад, у вівторок, 16 лютого, Путін зустрічався в тимчасово виконуючим обов'язки губернатора Хабаровського краю Михайлом Дегтярьовим. Органайзера під рукою не було, тому увагу президента привернув інший предмет — стопка паперів, яку він кілька разів за бесіду вирівнював.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг зробив незвичайну заяву щодо позиції Північноатлантичного альянсу щодо Російської Федерації. Столтенберг сказав, що НАТО в рівній мірі налаштовані як на протистояння Росії, так і на налагодження зв'язків.

Генсек вважає, що події будуть розвиватися в залежності від того, як будуть себе вести представники РФ. Він також наголосив на необхідності встановлення нормальних відносин з Росією, однак виключно на позиції твердості, а не слабкості.

За словами Столтенберга, якщо російський уряд бажає конфронтації НАТО, то в Альянсі готові на це піти. У той же час, якщо Росія виявить бажання співпрацювати, то і в цьому випадку НАТО буде йти назустріч.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Верховній Раді України хочуть зробити звернення до міжнародної громадськості щодо Російської Федерації як країни-агресора.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська сторона в Тристоронній контактній групі розповіла, в якому випадку вона піде на компроміс у переговорах з Російською Федерацією щодо Донбасу.

Також "Hyser" писав, що Олександр Лукашенко, якого на Заході називають "останнім диктатором Європи", може позмагатися з Володимиром Путіним і палацом, який йому приписують, за рівнем розкоші.