Наразі Володимир Зеленський перебуває у США і 27 вересня відбулася його зустріч з кандидатом у президенти країни Дональдом Трампом.

Заяви друга скандального продюсера P. Diddy щодо війни в Україні завжди вирізнялися неоднозначністю. То він виступав проти допомоги Україні, то сказав, що допоможе закінчити війну без втрат... Зараз він озвучив свій план і запевняє, що капітуляції України не буде.

Трамп (фото: Business Insider)
Трамп (фото: Business Insider)

Кандидат від Республіканської партії зробив гучну заяву щодо своєї стратегії завершення війни в Україні.

"Це - не капітуляція. Моя стратегія полягає в тому, щоб врятувати життя. Я хочу врятувати життя. Мільйони людей мертві, на мільйони більше, ніж вони навіть думають. І це не моя битва, але це боротьба за порятунок людства" , - заявив. Трамп журналістів.

Він повторив свою тезу про можливість швидкого досягнення мирної угоди між путіним та Зеленським у разі свого обрання президентом США.

"У нас дуже хороші відносини, і у мене також дуже хороші відносини, як ви знаєте, з президентом Путіним. І я думаю, якщо ми виграємо, я думаю, що ми вирішимо це дуже швидко" , - додав Трамп.

Володимир Путін, фото: youtube.com
Володимир Путін, фото: youtube.com

Ця заява прозвучала на тлі критики з боку віце-президента США Камали Харріс, яка днем ​​раніше, під час зустрічі із Зеленським у Білому домі, назвала подібні пропозиції "капітуляцією, що є небезпечною та неприйнятною".

Читайте також:

Дональд Трамп розповів, як закінчить війну в Україні і коли: через 53 дні все зміниться .

Путін відчуває свої останні дні: вже терміново відправив Шойгу в "пекельну поїздку" .