Зіркова виконавиця Валерія та її чоловік, Йосип Пригожин, щосили раніше вислужувалися перед кремлівською владою. Ще б пак, наприклад, вітаючи росіян з "днем Перемоги", вона закликала оккупантів і далі воювати в Україні, адже "Бог на нашому боці". Однак, останнім часом щось пішло не так.

Днями стало відомо, що 3 жовтня у МТС Live Арена має відбутися унікальна подія – триб'ют-концерт Валерії. Російська співачка співатиме з колегами – її хіти виконають Instasamka, МОП, Xolidayboy, L'One, Клава Кока та Марі Краймбрері.

Про це свідчить афіша.

Саме вона і потрапила під пильний погляд російської громадськості та депутата Яни Лантратової, першого заступника голови комітету Держдуми з освіти ("Справедлива Росія - За правду") .

Справа в тому, що кольори на фотографії дуже нагадують стилістику українського прапора.

"Хтось поєднання цього не розуміє – вони щасливчики. А ось мешканцям Курська, Білгорода, Донбасу, Криму, матерям і дружинам наших героїв ці поєднання до болю знайомі", - обурилася депутат, зазначивши, що порушує питання на афішу Валерії на прохання членів сімей учасників спецоперації.

Фотографію афіші, яка натякає на український прапор, депутат опублікувала у своєму телеграм-каналі.

Чоловік Валерії вже заявив, що депутатам, схоже, нема чим зайнятися, і назвав ситуацію "провокацією".

"А що жовто-синій колір тепер нам не належить? Кольори веселки у нас геї забрали, жовто-сині кольори — хохли. Взагалі без кольорів залишимося? Навіть якщо афіша і була б жовто-синьою, ми що під виглядом якогось прапора йдемо? Докопуються на рівному місці", - заявив Пригожин.

Також продюсер Йосип Пригожин припустив, що тепер доведеться відмовитися від синьої сукні та ходити лише у чорній, сірій чи білій та їх поєднаннях.

"Ми і так вже залякані як можемо. Що далі робитимемо? Це чисте марення", - дивується Пригожин.

Що ж до афіші, то, за словами Пригожина, ніяких прихованих послань за цим немає — просто перенесення кольорів при друку може спотворюватися. А ще впливає те, як падає світло, яка година дня і на яку камеру зроблена фотографія.

Співачка Валерія теж не мовчала:

"Сьогодні депутат Держдуми порушила питання про кольори афіші мого концерту. Не знала, що представники парламенту потребують такого самопіару. Я думаю, якби цей депутат порушила питання про кольори деяких інших зображень, ефекту було б навіть ще більше. Прапор ВДВ, прапор Калмикії , футбольного клубу Ростов, прапор ВПС РФ", - висловилася артистка.

Читайте також:

Про Орбана знову витерли ноги: у ЄС знайшли варіант обійти вето Угорщини щодо України

Їх розхоплюють насамперед: які вживані автомобілі зі США обирають українці - список

ПриватБанк попередив про нові банкомати: як ними користуватись і що потрібно знати