Днями голова підконтрольної Кремлю Чечні Рамзан Кадиров похвалився, що отримав від засновника Tesla Ілона Маска електропікап Cybertruck і виклав відео за кермом автомобіля. Кібертрак Tesla, за його словами, - "потужний проект" і, "безперечно, один з найкращих автомобілів у світі".

"Я в цю машину буквально закохався", - заявив голова Чечні і пообіцяв відправити цей електропікап на війну в Україну.

Після такого зухвалого відео один із користувачів X поставив Маску питання, чому той "постачає автомобілі, готові до використання у військових цілях, у країну під американськими санкціями.

Довідка:

  • Tesla розпочала продаж Cybertruck, який анонсувала ще у 2019 році, у грудні 2023 року. Найдоступніша версія автомобіля коштує $60 990 і стане доступною покупцям у 2025 році. Інші моделі можна отримати в 2024-му, вартість машини в повній комплектації становить $99 990.

На претензії американський мільярдер та головний виконавчий директор компанії Tesla Motors Ілон Маск спростував повідомлення про те, що він передав Кадирову Tesla Cybertruck.

"Ви серйозно настільки дурний, що думаєте, що я подарував Cybertruck російському генералу? Вражає", - відповів він одному з користувачів соцмережі X (раніше - Twitter), який звинуватив мільярдера у передачі Кадирову машини.

Але на цьому скандальний інцидент не завершився. Так, голова Чечні Рамзан Кадиров у відповідь на заяву Ілона Маска, що він не дарував Кадирову електропікап Tesla Cybertruck, з іронією подякував бізнесмену ще й за Starlink.

Про це Кадиров написав у своєму телеграм-каналі.

"Ілоне, не звертай уваги на відсталих і непосвячених людей і продажні ЗМІ. Не варто на них відволікатися, повір мені. Краще продовжуй творити і досягати нових вершин. Нам твої розробки здорово допомагають. Ти в будь-якому разі молодець", - написав голова Чеченської Республіки. .

Довідка:

  • Мережа Starlink призначена для забезпечення доступу в інтернет за супутниковим сигналом зі швидкістю трафіку 1 Гбіт/с, що відповідає стандарту 5G.

Читайте також:

Це вже повний крах Росії: скільки у Путіна залишилося літаків для ударів по Україні

Тепер Путіна проклинатимуть по всій країні: у Росії повністю перестав працювати Youtube - росіяни завили

Тепер не дивуйтесь: в Україні вводять нові гроші – як вони виглядатимуть