Про те, що російська окупаційна влада творить свавілля в анексованому Криму, знає практично кожен. Наприклад, там який рік "клепають" укази та постанови, щоб на законодавчому рівні виправдати "віджимання" порожніх квартир і будинків. Наразі під роздачу потрапив і продюсер, композитор, поет, автор усіх пісень популярного українсько-російського гурту "ВІА Гра" Костянтин Меладзе.

Так композитору натякають віддати віллу під санаторій для російських військових. Або продати особняк та передати кошти на потреби солдатів країни-окупантки. З такою пропозицією до композитора звернулися активісти з руху "Ветерани Росії".

Про це 12 серпня пише телеграм-канал SHOT.

Так, голова руху "Ветерани Росії" Ільдар Резяпов вважає, що у світлі останніх подій, коли жителі Курської області особливо потребують допомоги, розкішна вілла в Гурзуфі зі спортзалом, басейном, турецькою лазнею, ставком з рибами та зоною барбекю могла б послужити добрій меті .

"Цей крок не лише продемонстрував би прихильність продюсера Батьківщині, а й надав би реальну підтримку", - заявив Рязапов.

До цього окупанти пропонували братові Костянтина - співаку Валерію Меладзе - продати маєток в Іспанії та віддати кошти на російську армію. Більше того, вони закликали його виступити на окупованих територіях із "гуманітарною місією".

Поки що Костянтин Меладзе ніяк не відреагував на таку ідею від шанувальників кремлівського режиму.

Зазначимо, що свою віллу в Гурзуфі Меладзе намагається продати майже рік. Навіть скинув понад сто мільйонів рублів, але покупець все одно не знайшовся. Цього року Костянтин знову підняв цінник та просить майже 387 мільйонів рублів. А поки, в очікуванні покупця, продюсер "ВІА Гри" здає свою кримську віллу в оренду, у тому числі подобово – від 60 до 110 тисяч рублів. Оренда за місяць коштує від 2 мільйонів рублів.

Читайте також:

Дмитро Нагієв перервав мовчання і звернувся до росіян: "Дивний шлях ми вибрали..."

Спробуйте вгадати з першого разу: чому автомобілі Ferrari фарбують у червоний колір

Приховати не вдалося: Євген Клопотенко показав ранок після свого ж весілля