З'явилася інформація, що Верховна Рада України схвалила законопроект, спрямований на посилення мобілізаційної роботи.

Про це пише "telegraf".

Законопроект все ще чекає на друге читання, і це рішення знаменує собою вирішальний крок у цьому процесі. Законопроект, який отримав підтримку 243 депутатів парламенту, піддасться подальшому вивченню та можливим змінам у другому читанні.

"Буде друге читання, в це вноситимуться правки", - зазначає Гончаренко.

Народний депутат Ярослав Железняк припустив, що внесення поправок може тривати близько 14 днів до 21 лютого. Якщо все піде за планом, законопроект може бути прийнятий до останнього тижня лютого, підписаний на початку березня і набуде чинності у квітні.

"Тобто, швидше за все, буде прийнято законопроект в цілому в останній тиждень лютого, підписаний на початку березня і набуде чинності через місяць, тобто у квітні", - припустив він.

Обговорення, що продовжуються, і потенційні коригування відображають відданість країни підвищенню її мобілізаційного потенціалу.

Схвалення законопроекту у першому читанні Верховною Радою означає значний крок у посиленні мобілізаційних зусиль України. Законодавчий процес тепер перейде до другого читання, що дозволить провести подальше обговорення та можливі зміни.

Запропонований закон спрямований на посилення національної готовності та можливостей реагування.

Читайте також:

Автомобілісти цього довго чекали: тепер права водія можна замовити ще в 5 європейських країн

Люди з проблемами слуху просто отетеріли від трансляції Нацвідбору на "Євробачення": такого перекладу жестами ще не було

Такої міцної розсади у вас ще не було: народні хитрощі для підживлення, які