Український ведучий Юрій Горбунов поділився радісною новиною.

Український ведучий Юрій Горбунов поділився новиною про те, що вони з дружиною Катею Осадчою чекають дитину. У сім'ї це буде вже другий малюк, тому що пара виховує маленького сина на ім'я Іван. Варто сказати, що пара довго приховувала цю новину. Катя під час своїх появ на публіці спеціально вибирала таке вбрання, щоб приховати цікаве положення. Юрій також мовчав про таку радісну новину.

На фото пара позує разом. Юрій ніжно обіймає за талію свою дружину, яка позує в відрядному квітчастому купальнику і білій накидці. Відзначимо, що Каті неймовірно йде такий образ. Вона виглядає дуже красивою, ніжною.

"Загадуйте бажання-вони обов'язково збуваються! Всім гарних Великодніх свят!!",- підписав новий знімок Юрій Горбунов.

У коментарях шанувальники мережі прийшли в повний захват від побаченого. Вони від щирого серця привітали пару з такою радісною новиною.

"Вітаємо!!! Пречудові новини!!!, Хрістос Воскрес, Юрчику, Катю,!❤️❤️Вітаємо Вас сердечно!Це найпрекрасніша новина у світі!Божих благословінь вам!👨 👩 👧 👦 , Подивімося, але Катін животик наче схожий на ті, що в них винна буті донечка, а там кого Господь пошле. Найголовніше всім здоров'я та щастя!!!! 😍😍, Доакая красива фотографія♪ ви прекрасні! ❤️❤️❤️, Катя вітаю👨👩👧👧♥️♥️♥️, Вітаємо 🙌, Мої вітання 🥰 Гарна новина 😄 Будьте щасливі ❤️, Христос воскрес! Які ви милі.щастя вам!!!❤️, Вітаємо Вас від душі!!! Щасливі батьки❤️, У прямому ефірі десь взимку, Катя казала, що не хоче, навіть і не думає про ще одну дитину. А Юрій навпаки дуже хотів дівчинку☺️ Вітаю", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що син Софії Ротару показав святкове фото, шанувальники в захваті.

Також писали, що українські артисти привітали зі святом.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк терміново звернулася до своїх фанатів.