З життя пішов талановитий комік Хуан Хоя Борха.

Правда світ його знав більше як Еля Рісітаса (El Risitas) або на прізвисько "реготун". Справа в тому, що став відомий комік завдяки відео, на якому заходиться заразним сміхом. Помер Хуан Хоя Борха у віці 65 років в Іспанії в одній з місцевих лікарень, пише "Українська правда".

не стало легендарного коміка, який смішив весь Інтернет, фото: YouTube

Варто відзначити, що не стало коміка в результаті рецидиву серцево-судинної хвороби. В Іспанії Борха був задіяний у багатьох фільмах і серіалах, але по-справжньому знаменитим він став після появи мема з ним, після якого його і прозвали "реготун".

Однак зірковою хворобою артист ніколи не страждав і мало того, ніколи не соромився говорити правду про своє життя. Так, наприклад, в одному з інтерв'ю комік розповів кумедний випадок зі свого життя, коли працював посудомийником в ресторані на пляжі.


Борха розповів, що колеги порадили йому замочити на ніч в океані 20 сковорідок, а вранці він виявив, що приплив забрав все, крім однієї. Про цей кумедний інцидент він повідав в одному телевізійному шоу, в якому після своєї розповіді дуже голосно і заразливо засміявся.

В результаті фрагмент програми з його сміхом став дуже популярним в Інтернеті і його навіть почали використовувати для створення мемів і пародій.


Раніше "Hyser" писав про те, що не стало легендарної актриси, шанувальники якої все ще не можуть повірити в те, що її більше немає.

Також наш портал повідомляв, що не стало відомого українського продюсера, який багато зробив для світу шоу-бізнесу.

Нагадуємо, що не стало відомої радянської актриси, яка знімалася в легендарному фільмі-казки "Дванадцять місяців".