Народний депутат від "Слуги народу" Сергій Демченко прославився через свою дивну витівку в Раді.

Таким чином, надбанням мережі стало фото з пленарного засідання Верховної Ради, яке пройшло 29 квітня. На фото була знята спроба Демченко роздягнути свою колегу по фракції Галину Янченко. Вона сиділа перед ним, і рука Демченко в якийсь момент опинилася на застібці її сукні, пишуть "Факти".

Депутат у Раді намагався нишком роздягнути колегу., фото: факти

Уточнюється, що цей незручний момент вдалося зняти фотокореспонденту видання "Букви". Користувачі мережі вже активно обговорюють даний інцидент, а ось його учасники свій коментар на цей рахунок поки не дали і не зробили спробу якось виправдатися.

До речі, на фото чудово видно, хто став свідком усіх цих маніпуляцій колеги - це був народний депутат Олександр Дубинський, який був виключений з провладної фракції.

Слугу народу застали за дивним заняттям в залі Ради, фото: букви


Варто відзначити, що дивні витівки народних виборців часто стають надбанням мережі, які, як правило, виставляють їх в поганому світлі. Так, наприклад, пару місяців тому ще один депутат від партії "Слуга народу" Євген Петруняк попався на робочому місці за переглядом фото оголених жіночих грудей на своєму смартфоні.

Більш того, тоді засудження громадськості на нього, судячи з усього, ніяк не подіяли. Адже в квітні 2021 року парламентські журналісти знову зловили його на "полуничці". Схоже життя його нічому не вчить.

Раніше "Hyser" писав про те, що центральний проспект столиці хочуть перейменувати на честь скандального депутата-"вченого".

Також наш портал повідомляв, що Рада придумала в'язниці для тих, хто приховує свої заробітки.

Нагадуємо, що Гончаренко "злив" плани Зеленського, назвавши навіть дату відставки міністра охорони здоров'я України.