У мережі набирає популярності ролик, на якому пасажирські літаки наввипередки сідають в аеропорту

У США пілоти двох пасажирських авіалайнерів вирішили влаштувати перегони під час посадки. Відповідне відео оприлюднив telegram-канал"Україна в шоці".

Повідомлення. Фото: скріншот telegram
Повідомлення. Фото: скріншот telegram

Так, в США набрало популярності відео, де авіалайнери вирішили влаштувати перегони на злітній смузі під час посадки. На ролику можна помітити, що два літаки несуться над водою поступово знижуючись і готуючись до посадки. Однак цього разу посадки для пасажирів стала не зовсім звичною. Пілоти явно вирішили додати фарб у свою роботу і влаштували змагання.
Пілот іншого авіалайнера викликав на поєдинок свого колегу. Про це пілот літака з якого велася зйомка, повідомив своїм пасажирам. Як можна побачити на відео літаки зайшли на посадку, спочатку противник різко вирвався вперед, але незабаром літак, якому був кинутий виклик, випередив його.
Можна лише припустити, що в цей момент відчували пасажири. Швидше за все ті для кого польоти на літаку звичайна справа, не злякалися і навіть зраділи такому незвичайному челенджу, проте людям, які бояться літати це могло не сподобатися.

Варто відзначити, що курйозні випадки бувають не тільки в повітряному транспорті, а й наземному. Так, у Черкасах в одному з тролейбусів помітили своєрідну "Людину-павука". Чоловік вирішив скористатися громадським транспортом без оплати за проїзд. На вимоги кондуктора пред'явити квиток чоловік відштовхнув його. Після цього він вирішив покинути транспортний засіб, але не через двері, а кватирку вікна тролейбуса. Деякі пасажири закликали не робити його цього, проте чоловік вдало вибрався з транспорту і, показавши середній палець, зник.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Запоріжжі залатали яму на дорозі гіпсовими щелепами зі стоматології.

Також наш портал інформував, що водій, який був у нетверезому стані, пред'явив патрульним ковбасу замість водійського посвідчення.

Нагадаємо, що журналіст Дмитро Гордон випустив цукерки під власним ім'ям.