Цього четверга, 15 квітня, Україну накриє дощами та мокрим снігом

Про значне падіння температури, прихід мокрого снігу, і, в цілому, негативних погодних умовах, на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, інформує синоптик-метеоролог Наталія Діденко.

Дарма, що на календарі 15 квітня - середина весни, погода буде досить осінньою. Все це - вплив атмосферних фронтів і циклонів.

У західних регіонах України, включаючи Карпати, існує висока ймовірність випадання опадів у вигляді мокрого снігу. Але в більшості областей нашої країни, температура повітря не буде опускати нижче + 10...+ 16 градусів за Цельсієм. Втім, на заході буде все ж холодніше - від + 2 до + 8 градусів за Цельсієм.

У столиці України, в цей четвер, погоді радіти будуть хіба що власники дач і городів - очікуються рясні дощі. При цьому температура повітря вдень складе від + 12 до + 13 градусів за Цельсієм.

Втім, метеорологи й раніше попереджали, що квітень і Травень в Україні не порадують стійкою погодою - зміна метеоумов буде відбуватися з періодом в 4 - 5 днів. Але вже після 15 квітня температура стане вище, і деякі дні будуть дуже теплими - по ним можна буде визначити, якою буде погода в наступному місяці.

Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео.
Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео.

Щось подібне передбачав і народний синоптик Леонід Горбань: весна в Україні буде з нічними заморозками та денними дощами. До середини цього місяця українці побачать тільки холодну погоду, і навіть в останній тиждень квітня буде вітряно, прохолодно і дощитиме. Але після 15 - го квітня почнеться повільний, але вірний підйом температури, і до 19-20 числа повітряні маси прогріються до +18...+ 20 градусів за Цельсієм.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що у центрі Запоріжжя дорожню яму вирішили засипати гіпсовими зліпками людських щелеп.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що група вчених з Гарвардської медичної школи встановила, які продукти можуть зберегти здоров'я серця і поліпшити когнітивні функції мозку.

А до цього ми розповідали про те, що деякі продукти несуть загрозу чоловічому здоров'ю і знижують рівень тестостерону.