Цього вівторка, 13 квітня, в Україну потроху почне повертатися прохолодна погода

Про невелике падіння температури повітряних мас, повернення дощу з мокрим снігом, і, в цілому, неприємних метеоумов, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, попереджає блогер-метеоролог Наталія Діденко.

У західних регіонах нашої країни, найближчими днями можливе серйозне похолодання, з високою ймовірністю випадання опадів у вигляді мокрого снігу. Втім, 13 квітня на всій території України поки ще будуть відносно теплі, приємні погодні умови: в денний час доби очікується від + 12 до + 18 градусів за Цельсієм, на узбережжі Чорного моря трохи холодніше - від + 9 до + 12 градусів за Цельсієм.

Але вже ближче до вечора вівторка, або навіть до ранку середи, від Київської через Черкаську область, і трохи в Одеську, почне проникати вельми свіжий потік повітря, супроводжуваний невеликими дощами: у південних, центральних і північних областях можлива щільна хмарність і дрібна Мряка, а в західних регіонах - мокрий сніг.

Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео.
Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео.

У столиці України у вівторок очікується похмура, похмура погода, з невеликим дощем. Температура денного повітря, можливо, буде коливатися в межах від + 13 до + 15 градусів за Цельсієм. У темний час доби позначки на термометрах просядуть до + 5...+ 7 градусів за Цельсієм. Вітер - з південно-східних напрямків, силою у 5-10 метрів в секунду.

Варто нагадати, що погода в Україні на православний Великдень, 2 травня, не буде відрізнятися особливим теплом, і швидше за все очікується невеликий холод, і такі ж малозначні опади. Однак, в цілому, цей квітень і травень будуть вельми нестабільними, зі змінними метеоумовами періодом в кожні 4 - 5 дня.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що на одному з університетів Російської Федерації, на честь Дня Космонавтики, повісили здуте опудало астронавта.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що навіть заможні російські пенсіонери воліють не купувати їжу, а битися за неї у сміттєвих баків.

А до цього "Hyser" розповідав про те, чому не можна пити підігрітий йогурт.