Напевно любителі кішок знають слабкість цих тварин до коробок. І неважливо, якого вони розміру - чотирилапі спробують влізти в будь-яку, обов'язково дослідять її та залишаться в ній сидіти деякий час.

Експерти вважають, що таким чином вусаті ховаються від негараздів і вважають коробку захистом від зовнішніх агресорів.

А що тут такого? Забрався собі в коробку, одна морда стирчить - підійди до такого, спробуй дістатися! В цілому - це спроба кота показати, що він "у будиночку" і насолодитися затишком. Але іноді це ще й дуже сміховинно! Пропонуємо подивитися!

Раніше ми показували вам кота, які дуже схожий на відомого актора Джона Траволту. Його погляд просто неможливо сплутати. Кіт вальяжно возлягав на ліжку і показував своїм поглядом, що йому все одно на те, що відбувається навколо нього.

Але його господар ніяк не вгамовувався і все хотів хоч трохи помацати свого котика. Відзначимо, що кіт викликав просто бурю емоцій у користувачів мережі. Вони буквально засипали його схвальними компліментами.

"Я з тобою❤️", - підписали відео автори сторінки.

Підписники групи оцінили милого кота і залишили багато смайликів і захоплених коментарів.

Раніше Hyser писав про те, що користувачі Мережі прийшли в захват від кота-пожежника.

Також Hyser повідомляв, що пес, схожий на зім'яту ковдру став зіркою мережі.

Нагадаємо, що мережа регоче над котом, який пристав до господаря з поцілунками просто біля умивальника, ну раз почистив зуби, значить можна цілуватися.