Людство з давніх часів одомашнило кішок і тепер пухнасті вихованці стали справжніми друзями для людей.

Часом улюбленим вихованцям дозволяють навіть постояти на голові в прямому сенсі цього слова.

Так в соціальній мережі Instagram з'явилося кумедне відео, на якому коту, щоб зазирнути у вікно, довелося встати на голову своєму сплячому господареві. Добре, що в наш час практично у кожної людини є смартфон з камерою, на яку можна зняти кумедний момент. Це і зробила господиня пухнастого вихованця. Вона крупним планом показала, як кіт "на носочках" стоїть на голові чоловіка.

"Як би ви назвали цю картину?😁
✍ 🏻Пишіть свої варіанти 💭 😹 " (орфографія збережена-прим. ред.) - написав автор публікації.

"А ти спи спи! 😂 ", "Поки господар спить 😂", " хороша підставка, хоч на щось згодилася😂 🐈", "раби в роботі😂 😂", "домінуй, принижуй)", "для досягнення мети всі засоби хороші. Навіть такі😂", " Ну а що?? Якщо погано видно😂 😂 😂 😂", " коли сусіди лаються.", "Шкіряний не ворушилися! Там моя, йде😍 😂", "все життя мріяв людини надіти на лапки", " солдат спить - служба йде 🤪" (Орфографія збережена-прим. ред.) - сміються фоловери групи.

Нагадаємо, що група біологів з різних країн світу провели велике дослідження в ході якого визначили, які саме тварини здатні лікувати людей.

Кішки добре лікують захворювання нервової системи. Допомагають позбутися від неврозів і стресових станів. Собаки допомагають при захворюваннях серцево-судинної системи. Коні допомагають в реабілітації після важких травм опорно-рухової системи. Бджоли і змії також є лікарями. Бджолиний мед і зміїна отрута вже багато років застосовується в медицині при боротьбі з різними хворобами.

Раніше Hyser показував добірку курйозних фото кішок і собак, які застигли в химерних позах.

Також Hyser повідомляв, що користувачів соцмережі підкорила мила хаскі на ім'я Хонам, яка поводиться як супермодель.

Нагадаємо, що кіт повторив трюк господаря з монеткою і потішив мережу.