Відомий телеведучий Олексій Суханов поділився рецептом своїх улюблених пиріжків.

Справа в тому, що Суханов не тільки телеведучий, але і кулінарний експерт. Йому відомо багато рецептів, але цього разу він вирішив поділитися бабусиним і розповів, як приготувати смачні пиріжки з м'ясом. Про це пишуть "Факти".

Олексій Суханов розкрив рецепт улюбленої випічки, фото: TV.ua

За словами Олексія, нічого смачнішого він у своєму житті не їв. Все завдяки легкому і тонкому тісту, яке потрібно замішувати не на дріжджах, а на сметані. Так, для нього потрібні наступні інгредієнти:


М'ясну начинку сам телеведучий робить з пісної курки, але в цих пиріжках може бути будь-яке інше м'ясо. Зокрема, для начинки потрібно:


Тісто має вийти в результаті еластичним і м'яким. Після того як його замісили, потрібно розділити тісто на п'ять частин і відправити в холодильник на дві години. Тим часом можна відварити куряче філе і прокрутити його на м'ясорубці.

Цибулину потрібно в сковороді пригасити і потім змішати з м'ясом. Не забудьте посолити і поперчити м'ясну начинку. По закінченню зазначеного часу дістаньте тісто і тонко його розкачайте, а потім виріжте гуртки, як на вареники.

Тепер уже можна накладати начинку, ліпити, викладати все на жаровню і змастити яєчним білком. Пиріжки потрібно пекти в духовці, розігрітій до 180 градусів, 20-25 хвилин.

Раніше "Hyser" писав про те, що експерти назвали 10 несподіваних продуктів, які зроблять будь-яку каву неперевершеною. Серед продуктів можуть, які поліпшити смакові якості звичайної кави, яєчний жовток, сіль, лаванда і не тільки.

Також наш портал повідомляв, що італійці гнівно розкритикували американську газету The New York Times за перероблений рецепт пасти карбонари.

Нагадуємо, що в New York Times надрукували рецепт з українського села. Зокрема, американські журналісти зацікавилися українським борщем.