Експерти дали дієві поради для схуднення.

Багато хто до літа хочуть привести себе в форму, але не знають як це зробити. Так, нутриціолог Євгенія Розум розповіла, як правильно харчуватися навесні, щоб привести тіло і організм у форму. Відповідною інформацією вона поділилася в програмі "Ранок на Суспільному" на їх YouTube-каналі.


Навесні наш організм найбільше потребує вітамінів і корисних мікроелементів, які можна отримати за допомогою правильного харчування. Також кажуть, що в теплу пору року легше привести себе в форму, але це дивлячись як до цього підійти, стверджує лікар.

За її словами, в цілому навесні варто бути уважними до свого здоров'я, а не бути зосередженими тільки на схудненні. Це повинно бути як на зразок позитивного ефекту, якщо ви налагодите свій раціон і зробите все, щоб уникнути дефіциту вітамінів.

дієтологи розповіли, які продукти повинні переважати в раціоні навесні, фото: Здоров'я 24

Потрібно харчуватися не тільки правильно, але і 3-4 рази на день. Між прийомами їжі повинна бути тільки вода і ваше життя, тобто ніяких перекусів. В меню повинні переважати навесні свіжі або приготовані овочі, а також зелень, але в помірній кількості.

Також не варто забувати про фізичну активність. Тоді ви будете залишатися здоровими і паралельно потроху худнути.


Раніше "Hyser" писав про те, що були названі три вправи, який допоможуть прибрати жир з живота. У комплексі вони дають дійсно неймовірний результат.

Також наш портал повідомляв, що доктор Комаровський опублікував таблицю добової норми споживання калорій в залежності від віку людини.

Нагадуємо, що медики назвали напої, які потрібно пити перед сном для спалювання жиру. Також з їх допомогою можна почистити організм від токсинів.