Експерти розповіли, які гриби можуть допомогти захистити організм від онкології.

Так, багато хто навіть не здогадуються про те, що білі печериці можуть допомогти захистити організм чоловіка від дуже небезпечного захворювання. В даному випадку мова йде про онкологію. Вживання даних грибів знижує ризик розвитку одного з найпоширеніших серед чоловіків онкологічних захворювань — раку простати.

Цьому сприяють корисні сполуки, які містяться в продукті.

До такого висновку прийшли американські вчені. Фахівці провели дослідження, результати якого показали позитивний вплив білих печериць на організм.

При вживанні продукту відбувається придушення андрогенів, що провокують розвиток раку передміхурової залози після зв'язування з їх рецепторами.

Варто пам'ятати, що рак простати дуже небезпечний для здоров'я чоловіка. Якщо вчасно не почати лікування, то все це може закінчитися летальним результатом. Тому лікарі впевнені, що це захворювання набагато простіше попередити, ніж потім лікувати. Також чоловікам рекомендовано проходити регулярні обстеження свого здоров'я, щоб в разі чого виявити хворобу на початкових стадіях розвитку.

Крім того лікарі категорично не рекомендують в даному випадку займатися самолікуванням, тому що це може привести до неконтрольованих наслідків. Зокрема, це може викликати ускладнення в організмі на тлі хвороби. Тому краще не відкладати візит до лікаря як тільки з'явилися навіть самі мінімальні негативні симптоми.

Не варто самостійно купувати ліки і пити їх. Адже без ретельної діагностики від них взагалі не буде ніякої користі. Тільки лікар може призначити ефективне лікування згідно з показаннями та індивідуальними особливостями.

Раніше Hyser писав про те, що доктор Комаровський звернувся до людей із зайвою вагою.

Також писали, що названі продукти, які захищають організм від раку.

Нагадаємо, що названі продукти, які можна їсти серед ночі.