Пранкери розіграли порушників масочного режиму

Через пандемію коронавірусної інфекції, по всьому світу ввели масочний режим та інші обмеження, спрямовані на зменшення темпів поширення вірусу. Однак багато громадян з тих чи інших причин не дотримуються правил і не носять захисні маски в громадських місцях. Так, пранкери вирішили провчити таких порушників і розіграли кумедну сцену. Відповідний ролик опублікований на youtube-каналі "Пранк TV".

Порушення правил карантину є серйозною проблемою, адже самі того не розуміючи люди дають вірусу можливість швидше поширюватися по світу. Найзавзятіших порушників і скептиків не лякають навіть штрафи за відсутність маски. Однак двоє тямущих хлопців вирішили відзняти кумедний ролик і разом з тим навчити людей дотримуватися масочний режим.

Антиковідний пранк. Фото: скріншот YouTube-відео
Антиковідний пранк. Фото: скріншот YouTube-відео

Так, на відео один з акторів грає роль суворого охоронця в торговому центрі, а інший звичайного перехожого, який забув або не захотів надіти маску. Як тільки "перехожий" підходить до охоронця, той починає люто бити хлопця кийком. Інші перехожі, побачивши таку картину, тут же дістають маски і швидко одягають їх, щоб не стати наступними жертвами суворого охоронця.

До слова такий метод "боротьби" з порушниками правил карантину мав великий успіх. Маски почали надягати як підлітки, так і дорослі люди. Пранкери не тільки відзняли кумедний матеріал, який порадує багатьох користувачів мережі, але і навчили деяких людей дотримуватися встановлених правил. Адже невідомо, може колись їм на шляху зустрітися такий же принциповий охоронець, але вже не актор.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі з'явилися курйозні фото домашніх улюбленців в химерних позах.

Також портал Hyser інформував, що собака продемонструвала справжню майстерність, граціозно станцювавши з обручем.

Крім того портал Hyser писав, що у мережі показали курйозні фото домашніх улюбленців, яких спіймали на гарячому. Хвостаті хулігани нітрохи не шкодують про скоєне.