Пес граціозно виконав танець з обручем і зачарував мережу

Не дарма існує думка, що тварини дуже схожі на людей. Вони дійсно намагаються у всьому походити на своїх господарів і тому є наочні приклади. Так, в мережі з'явилося кумедне відео, на якому собака забрала у господині обруч і станцювала з ним. Ролик опублікований на сторінці VT у facebook.

На відображених кадрах можна побачити дівчину, яка стоїть посеред кімнати і тренується з обручем для схуднення. З боку за її діями зацікавлено спостерігає німецька вівчарка. Як тільки дівчина закінчила тренування домашній улюбленець підбігає і хапає зубами обруч. Пес, мабуть, вирішив підтримати господиню і зайнятися вправами разом з нею.

Чотирилапий з усією старанністю намагався повторити дії дівчини і крутився з обручем в зубах навколо своєї осі. Вийшло не зовсім як у господині, але розвеселити публіку ще як вдалося.

До слова, тяга до танців властива не тільки цьому псу. Так, в мережі з'явилося відео на якому маленька дівчинка в сукні репетирує танець, а за нею спостерігає собака породи ньюфаундленд.

Через деякий час дівчинка втрачає рівновагу і падає на підлогу. Пес, який спостерігав за всім, вирішив також продемонструвати свої хореографічні навички. Чотирилапий неповоротко відсунув крісло, яке йому заважало і почав крутитися навколо своєї осі. Габарити і меблі в кімнаті не дозволили домашньому улюбленцю розійтися на всю, проте продемонструвати свою майстерність йому вдалося на всі 100%.

Раніше портал Hyser повідомляв, що кіт повторив за господарем трюк з монеткою і став зіркою в мережі.

Також портал Hyser писав, що у мережі показали курйозні фото домашніх улюбленців, яких спіймали на гарячому. Хвостаті хулігани нітрохи не шкодують про скоєне.

Крім того портал Hyser писав про те, що мережу підкорив талановитий кіт, який віртуозно зіграв на піаніно і перевершив навіть свою господиню.