Експерти розповіли, яку небезпеку для організму несуть аромасвічки.

Так, багато людей люблять використовувати у себе вдома популярні аромасвічки. Але як виявилося, що вони несуть велику шкоду для організму людини. Британський вчений довів, що речовина, що міститься в деяких ефірних маслах, здатне перетворювати на формальдегід. Це сприяє розвитку раку.

Нагадаємо, що рак-це дуже важке захворювання, які проблематично піддається лікуванню. Тому цю хворобу набагато простіше попередити, ніж потім лікувати.

Професор Алістер Льюїс з Йоркського університету провів дослідження, в якому вивчив, як взаємодіє лімонен, що використовується при виготовленні освіжувачів і чистячих засобів, з озоном. З'ясувалося, що в результаті реакції утворюється формальдегід – з'єднання, що провокує розвиток раку.

Крім того було доведено, що ця речовина викликає в організмі людини і безліч інших побічних явищ. В першу чергу це стосується головних болів, які можуть набувати постійний характер. На тлі таких головних болів можуть розвиватися і інші небезпечні захворювання.

Навіть якщо людина буде використовувати в приміщенні Кондиціонер, де горить така свічка, то повітря все одно буде не вистачати, а кіт концентрація небезпечної речовини буде з кожною хвилиною збільшуватися.

Щоб впоратися з проблемою аромасвічей варто регулярно провітрювати приміщення. Також варто розмістити кілька кімнатних квіток, які зможуть заповнити нестачу кисню і нейтралізувати згубний вплив аромасвічок на організм людини.

Раніше на ароматичні свічки стали скаржитися хворі коронавірусом. Під час цієї хвороби не варто їх використовувати.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, як поліпшити кровотік без ліків.

Також писали, що вчені назвали симптом раку легенів, на який найменше звертають увагу.

Нагадаємо, що вчені розповіли, скільки чашок кави треба пити в день, щоб захиститися від онкології.