Курйозні фото домашніх тварин, які обожнюють свої іграшки

Напевно у кожного в дитинстві були улюблені плюшеві іграшки, без яких навіть заснути було неможливо. Виявляється домашні улюбленці також можуть відчувати особливо ніжні почуття по відношенню до іграшок. Пропонуємо вам добірку кумедних фото тварин, які не уявляють життя без іграшок. Про це пише портал glavcom.ua.

Єнот не дуже поширений домашній улюбленець, адже є ще тим непосидою і не упустить можливості, що-небудь розбити. Але з усіх правил є винятки. Цей єнот вразив мережу своєю любов'ю до плюшевого друга, якого йому подарували господарі.

Єнот. Фото: glavcom.ua
Єнот. Фото: glavcom.ua

Не дарма кажуть, що тварини як малі діти. Цього пса господарі балують як власного первістка, на знімку видно як багато у нього іграшок на будь-який смак. Чотирилапий, мабуть, втомився від ігор і приліг відпочити поруч зі своїми улюбленими плюшевими іграшками.

Пес. Фото: glavcom.ua
Пес. Фото: glavcom.ua

Собака і лінивець, здавалося б, зовсім несумісні тварини, які не можуть дружити. Однак цей пес побив всі стереотипи і дуже любить свого плюшевого друга-лінивця.

Пес. Фото: glavcom.ua
Пес. Фото: glavcom.ua

Коли в сім'ї тільки один кіт, йому може бути самотньо, особливо якщо ніхто з ним не грає. Однак це точно не про цю пухнастику. Кіт знайшов собі компанію, нехай не зовсім за розміром, зате за забарвленням дуже гармонійно.

Кіт. Фото: glavcom.ua
Кіт. Фото: glavcom.ua

Маленька такса дуже любить свої плюшеві іграшки, тому коли господарі забирають їх на прання, тварина не знаходить собі місця. В очах улюбленця так і вимальовується питання: ну хіба не можна залишити хоч одну?

Пес. Фото: glavcom.ua
Пес. Фото: glavcom.ua