Названі кращі продукти для схуднення

Скоро літо, а значить на думці у багатьох виникає питання, як швидко позбутися від зайвих кілограмів, які назбиралися за зиму. Дієтологи назвали продукти, які володіють сильними жироспалюючими властивостями та допоможуть в схудненні. Про це пише портал newsyou.

Особливо корисним в плані боротьби із зайвими сантиметрами вважається грейпфрут. За словами фахівців він має жовчогінні властивості, які стимулюють розщеплення жирових клітин. Крім того вживання даного фрукта здатне поліпшити травлення. Цедра грейпфрута відома своїми антибактеріальними властивостями, а також прискорює обмін речовин в організмі.

Забезпечити швидке і легке схуднення може ківі. Він багатий на ензими, які прискорюють спалювання жирів, а також актинідин, що прискорює перетравлення їжі. Відзначається, ківі ідеально підійде як засіб від тяжкості в шлунку після переїдання. Крім того всього одне ківі може вивести з організму шлаки та поліпшити стан шкіри.

Експерти відзначають користь селери для тих, хто прагне скинути зайві кілограми. Корисні всі частини продукту, проте варто звернути увагу на стебла. Відзначається, що вони на 25% складаються з клітковини, а решта 75% - вода. Таке співвідношення забезпечує ситість при мінімальній кількості калорій.

Не варто забувати про броколі, яка швидко насичує організм і при цьому не сприяє набору ваги навіть при вживанні великих порцій. Фахівці підкреслюють, що броколі насичені великою кількістю вітамінів групи B, E, A, РР, К, U.

Істотну роль в обмінних процесах організму грає йод, на який багата морська капуста. Експерти відзначають, що її вживання забезпечує хороший обмін речовин, тому при схудненні цей продукт особливо рекомендується до вживання.

Раніше портал Hyser повідомляв, що експерти назвали три вправи, які допоможуть прибрати жир з живота.

Також портал Hyser повідомляв, що лікарі назвали напої, які спалюють надлишковий жир в організмі.

Крім того портал Hyser писав, що медики назвали напої, які потрібно пити перед сном для спалювання жиру.