В одному з університетів столиці України пафосно відкрили звичайну туалетну кімнату

Про те, що в Державному університеті телекомунікацій відкриття дамської вбиральні присвятили до Міжнародного жіночого дня, і з помпою провели урочисту церемонію, повідомляє Telegram-канал "Perepichka News".

За словами церемоніймейстера, що відкриває цей гідний поклоніння об'єкт, профспілковий комітет давно звертався до адміністрації ВНЗ з проханням навести порядок в жіночих туалетах, і все ж створити комфортні умови. І нарешті прохання було розглянуто ректором, який прийняв відповідальне рішення про комплексний ремонт цих важливих місць, і розпорядився про виділення коштів.

Однак, цією ж директивою, керівництво Київського університету дозволило самим жінкам складати докладні плани розміщення санітарної техніки, вибирати колір або тип облицювальної плитки та інших важливих вузлів, а також передбачити повний і докладний список необхідного обладнання та різних аксесуарів, а так само варіанти їх можливої установки. Втім, ставилася ця урочиста тирада тільки до слабкої статі, яка складається з членкинь профкому, або працює, як окремо підкреслив виступаючий, НА ПОВЕРСІ.

І ось, судячи з усього, жінки змогли впоратися з поставленим і посильним завданням, і перший туалет все ж був відкритий напередодні 8 березня. А завершили святкову церемонію зворушливими ліричними віршами та перерізанням червоної стрічки. Як пишуть під опублікованим відео, були також і бризки шампанського, а перший щасливий відвідувач оновленого відхожого місця від будь-якого інтерв'ю або скромних коментарів чомусь відмовився.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що У мережі показали, які таємниці приховую під собою занедбані підземелля Київського метрополітену.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що у столиці України, через несприятливі погодні умови, приспустили найбільший прапор нашої країни.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у "Новій Пошті" розповіли і показали, як в умовах пандемії коронавірусної інфекції, логістична компанія впоралася зі скасуванням авіарейсів.